SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dondurmacı Bilal!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:32
Dondurmacı Bilal!.
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, dondurma tezgahının arkasına geçti ve külaha koyduğu Kahramanmaraş dondurmasını vatandaşlara dağıttı.

Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmek ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Erdoğan, İnönü Caddesi'nde esnaf gezisi yaptı. 

Esnafları gezen ve vatandaşlarla kaldırımda uzun süre sohbet eden Erdoğan, bir dondurmacı esnafının önünde dondurma tezgahının arkasına geçti ve külahlara dondurma doldurarak, yoldan geçen vatandaşlara dağıttı.

'O DÜNYANIN BÜYÜK ADAMI'

Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, hasta ziyaretinde de bulundu.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Erdoğan, Özel Gözde Akademi Hastanesi'nde yatmakta olan 2 hastayı ziyaret etti.

Erdoğan, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte ilk olarak anjiyo olan 98 yaşındaki Ayşe Çığrık'ı ziyaret etti. Torununun torununa Tayyip ismini veren Çığrık, bol bol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua ettiğini söyledi.

Çığrık, "Tayyip'in yeri ayrı, onu hiç unutmuyorum ve dua ediyorum. Çilesi ağır, Allah yardımcısı olsun. Allah Tayyip'ime sağlık versin" dedi.

Ayşe Çığrık, Bilal Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını söylemesini istedi. 

Erdoğan, daha sonra aynı hastanede by-pass olan 80 yaşındaki Fatma Katipoğlu'nu da ziyaret etti. Ziyarette, Çalık'ın 'kim geldi?' sorusuna, Katipoğlu, 'Tayyip'imin oğlu' cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman dua ettiğini kaydeden Katipoğlu, "Allah uzun ömürler versin. Ben size kurban olayım. Tayyip'ime selam söyle. O Türkiye'nin, dünyanın büyü adamı. Her zaman şerefle kazanmasını istiyorum" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız