SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Döner Bıçaklarıyla Saldıran Kimmiş?!..

A- A+ PAYLAŞ

Samsunspor Kulübü’nün “sebepsiz” yere gözaltına alındıklarını öne sürdüğü 3 taraftarı, 1’i polis 3 kişiyi bıçaklamış.. Döner bıçaklarıyla saldıranlar kimlermiş.. Diğer olaylar..

Malatyaspor-Samsunspor maçından sonra, Samsunspor Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, Malatya’da kendilerine “çok gaddarca davranıldığı”, “yolda otobüslerinin durdurularak 3 taraftarlarının “sebepsiz yere” gözaltına alındığı iddialarını, Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün maç öncesi ve sonrasında stad ile çevresinde meydana gelen olaylara ilişkin raporu yanıt oldu.

SAMSUN TARAFTARINDAN DÖNER BIÇAKLI SALDIRI..
Polis’ten verilen bilgiye göre; Malatyaspor- Samsunspor maçı sonrasında İnönü Stadı DSİ civarında meydana gelen, polis memuru E.T. ile Malatyaspor taraftarları T.S. ve H.M.P.’nin yaralandıkları olayla ilgili olarak Samsunspor taraftarı M.A., G.O. ve M.D. adlı şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olay şöyle anlatıldı:

“06.05.2006 günü saat:19.00 sıralarında İlimiz İnönü Stadyumunda oynanan Malatyaspor-Samsunspor Türkcell Süper Ligi futbol müsabakası sonrası otobüslere bindirilen bir grup Samsunspor taraftarının tekrar otobüslerden inerek çevrede bulunan Malatyaspor taraftarlarına ve kendilerine müdahale eden görevlilerimize döner bıçakları ile saldırmaları sonucunda görevli Polis Memuru E. T. sağ el bilek kısmından, diğer müştekiler ise çeşitli yerlerinde bıçak ile yaralanmış, olay sonrası yapılan çalışmalar sonucu bıçakla yaralama olayına karışan taraftarları taşıyan otobüs Malatya ili çıkışı Sivas yolunda ekiplerimizce durdurularak, olaya karışan yukarıda açık kimlikleri yazılı şüpheliler yakalanmış, şahıslar olayda kullandıkları suç aletlerini otobüs seyir halinde iken attıklarından suç aletleri elde edilememiş, alınan Dr. raporlarında ise yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş olup, şüpheliler 07.05.2006 günü sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakılmışlardır.”

DİĞER OLAYLAR..
Maçtan önce saat 18.30 sıralarında Samsunspor’lu futbolcuların sahaya çıktığı sırada taşkınlık yapan ve kendilerine engel olan S.A.D. ve Ö.Ö. adlı polis memurlarına hakaret ettiği gerekçesiyle 35 yaşındaki Malatyaspor taraftarı K.D. hakkında yasal işlem yapıldı.

Maçın oynandığı sırada, Samsunspor ve Malatyaspor taraftarları arasında karşılıklı sert cisim atma olayı sırasında polis memuru E.K. sol gözüne isabet eden cisimle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yine maçın 40. dakikasında, aynı bölgede iki takım taraftarı arasında atılan cisimlerle polis memuru C.A. başından yaralandı.

Ayrıca, maçın ilk dakikalarında Samsunspor taraftarlarının bulunduğu bölümden atılan sert cisimlerden birinin isabet ettiği 24 yaşındaki Malatyaspor taraftarı E.K. göğsünden yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

FOTOĞRAF: Maçı izlemeye gelen Samsunspor taraftarından bir grup..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız