SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Döner Sermaye Kaldırılmayacak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:37:48
'Döner Sermaye Kaldırılmayacak'
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Sağlık çalışanlarının döner sermayeleri kaldırılacak diye bir durum, söz konusu değildir" dedi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve diğer yöneticiler, Malatya’da temaslarda bulundu. Malatya’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Metin Memiş, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çınar ile Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, ilk önce Devlet Hastanesi Başhekimi İrfan Özer ile görüştü. 

Başhekim İrfan Özer, “Birlikte çalışıyoruz. Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İstişarelerde bulunacağız” dedi. 

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, "Özellikle son günlerde, Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Birliği yapılanmasından sonra döner sermaye kalkacak gibi çalışanların kafası karıştırılıyor. Yönetmelik önümüzdeki hafta çıkacak. Çalışanların mağduriyeti söz konusu değildir. 663 sayılı kanun hükmündeki kararname ile boşta kalmıştı. Kısacası, sağlık çalışanlarının döner sermayeleri kaldırılacak diye bir durum söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

Memiş, ayrıca şunları kaydetti: "Sendikal çalışmalar kapsamında Malatya’da bulunuyoruz. Kendi alanımızla ilgili çalışanları ve idarecilerimizi ziyaret edeceğiz. Böylece sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlemiş olacağız. 15 Mayıs 2013 tarihi öncesinde yeni üye yapılanmasını ve stratejileri belirleyeceğiz." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız