SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Donmak Üzereyken Kurtarıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:57:05
Donmak Üzereyken Kurtarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, donmak üzereyken köylüler tarafından bulunan yaralı kartal, tedavi altına alındı. 

Malatya merkeze 120 kilometre uzaklıkta olan Esenbey köyünde vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan kartal, koruma altına alındı. Köylüler, Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü ile Malatya Hayvanları Koruma Derneği'ni arayarak, yaralı bir kartal bulduklarını bildirdi.

Aldıkları ihbar üzerine Esenbey köyüne giden Doğa ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Malatya Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Uğur, yaralı kartalı alarak, Malatya Belediyesi Hayvan Barınağı'na getirdi. Barınakta tedavi altına alınan kartal, iyileştikten sonra doğal yaşamına bırakılacak.

Malatya Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Uğur, “Akçadağ’a bağlı Esenbey köyündeki vatandaşlar, yaralı bir kartal bulduklarını bize ilettiler. Kartalın, avcılar tarafından vurulduğunu düşünüyoruz. Kanadı kırık olan ve zor şartlar altında bulunan yaralı kartalımızı getirerek, Malatya Belediyesi Hayvan Barınağı'na bıraktık. Gerekli tedavisi yapıldıktan sonra doğal ortamına bırakılacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız