SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dönüm Noktasındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:16
A- A+ PAYLAŞ

CHP 2. sıra milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Yazıhan ilçesi ile merkez Aşağıbağlar mahallesindeki toplantılarda halka hitabetti.

Porgalı'nın çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"7 Haziran seçimlerine bir hafta gibi bir süre kala, seçim heyecanının giderek hissedildiği günlerde seçim temposunu azaltmaksızın çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Yazıhan ilçesini ziyaret etti. Aşağıbağlar mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini ihmal etmeyen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Yazıhan ilçesine bağlı Sürür, Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Tomalar, Mısırdere, Başpınar, Zeynepoğlu, Çivril, Sadıklı, Epreme, Enzek, Bahçelievler ve Fethiye mahallerini ziyaret etti. 

Yazıhan ilçesi Fethiye mahallesinde konuşan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ 3 aydır yollara düştük, uyku görmedik, yemedik, içmedik sizlerin umudu olmaya çalıştık. Fethiye her zaman Cumhuriyeti, Atatürk’ü, ilke ve devrimlerini ön planda tutan aydınlık yüzlere sahip bir yer olmuştur” dedi.

7 Haziran genel seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunun altını çizen Porgalı, “ Çok önemli bir dönüm noktasındayız. Köprüden önceki son çıkıştayız. Demokrasi, parlamenter sistem, Atatürk ilke ve inkılapları adına köprüden önceki son çıkış. Ya bu rejim devam edecek ya da bu Cumhuriyet yıkılacak. Tek adamlık sistemine, sultanlığa doğru gidiyoruz” ifadelerini kullandı. 

İktidar Partisinin üç şey vaat ettiğini vurgulayan Porgalı, “ Başkanlık sistemini getireceğiz, çözüm sürecini devam ettireceğiz, Anayasayı değiştireceğiz diyorlar. Bunları yaparken ülkenin sonunu düşünmüyorlar” sözlerini kaydetti. 

Yazıhan ilçesi ziyareti sırasında çiftçilerle bir araya gelen CHP Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “Çiftçilerimizin haklarını koruyacağız. Mazotu 1,5 lira yapacağız. Ekip biçmeniz için, üretmeniz için uğraşıyoruz. Biz sizlerden yanayız. Sizlerden de destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yazıhan ilçesinin ardından Aşağıbağlar Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan Hulisi Porgalı, “ Artık finale yaklaşıyoruz ve sona yaklaştıkça sizlerin coşkusunu görüyoruz. Bu coşkuyla o finalde CHP’yi iktidar yapacağız. 7 Haziran seçimleri Cumhuriyete tamam mı devam mı seçimidir. 7 Haziranda sandıkta onları indireceğiz. 8 Haziranda da tüm hudut kapılarını tutacağız kaçmasınlar diye. Şimdiye kadar yaptıklarının bedelini ödeyecekler, hesap verecekler.7 Haziran günü sandıkları boş bırakmayacaksınız. Gecemizi, gündüzümüze kattık 100 gündür çalışıyoruz. Bunu sizler için, Cumhuriyetimizi korumak için” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız