SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dönüş Emniyeti İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:15:10
Dönüş Emniyeti İçin
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik ekipleri, bayram süresince şehirlerarası yollarda yolculuk yapan araç sürücüleri ile yolculara farklı bir hizmet sunarak, hem ikramda bulundu hem de mesaj koltuğunda oturtarak yolculuğun yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını sağladı. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde şehirlerarası seyir halindeki araçları durdurarak, evrak kontrolü yapmayarak, bu kez farklı bir uygulama gerçekleştirdi. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yusuf Gül ve ekipler yoldan geçen araçları durdurarak sürücüleri ve yolcuları Bölge Trafik Müdürlüğü yanındaki emniyetin sosyal tesislerine davet etti. Yolcular burada hem mesaj koltuğuna oturarak yorgunluklarını üzerlerinden attı, hem de yapılan ikramları aldı. Çocuklar ise sosyal tesislerdeki hayvanat bahçesini gezdi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yusuf Gül, “Yoldan geçen araçları durdurarak sosyal tesislerimizde çay ve kahve ikramında bulunuyoruz. İsteyen yolcu ve sürücülerimiz mesaj koltuğunda oturarak dinleniyor. Mini bir hayvanat bahçemiz var, çocuklar burada gezerek aileleriyle birlikte yolculuğun stresini üzerinde atıyorlar” dedi.

Sürücülerin memnunu olduğunu ve bu uygulamadan başarılı olduklarına inandıklarını söyleyen Gül, Kurban Bayramı öncesinde ve süresince yaptıklarını uygulamayı bayram dönüşünde de yaptıklarını söyledi.

Hem mola verme ve hemde yolda dikkatli seyir etmeleri için dinlenmeleri yapılan uygulama için şaşıran sürücüler emniyete teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız