SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dönüş Yolunda Kaza..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:39
Dönüş Yolunda Kaza..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da yapılan Rektörler Toplantısı'na katılan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker dönüş yolunda kaza geçirdi. Kazada, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ile makam şoförü yaralandı.
 
Kaza, Salı günü saat 02.30 sıralarında Ereğli-Adana yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. Ramazan Özcan (42) idaresindeki 42 AA 004 makam aracı, dönüş yolunda lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada Rektör Prof. Dr. Şeker, yardımcısı Prof. Dr. Aydın ve sürücü Ramazan Özcan yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ramazan Özcan, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rektör ve yardımcısı ise ilçedeki özel bir hastanede yapılan müdahalenin ardından sabah saatlerinde taburcu edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız