SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dönüşüm ve Sivil Toplum Paneli

0
Güncellendi - 2017-03-29 00:28:42
Dönüşüm ve Sivil Toplum Paneli
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi belirli aralıklarla düzenlediği  “Sivil Toplumu Anlamak” konulu panel ve konferanslarına  “Türkiye’nin Sosyo-Politik Dönüşümü ve Sivil Toplum” konulu panel ile devam edecek.

“Sivil Toplum Nedir? STK’ların Toplumsal ve Siyasal Açıdan Önemi” , “STK da Gönüllülük ve İletişim” ve “STK – Kamu İşbirliği ve Sosyal Devlet” konu başlıklarının anlatıldığı konferans ve panellerin ardından bu hafta “Türkiye’nin Sosyo-Politik Dönüşümü ve Sivil Toplum” konulu bir panel düzenleneceği belirtildi.

29 Mart Çarşamba saat 19.30’da Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan panelde İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Berat Özipek tarafından “Siyasi Vesayet ve Demokratik Dönüşüm” ; Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Osman Öztürk tarafından “Bürokratik Vesayet ve Sivil Dönüşüm” ve Başbakan Müşaviri Dr. Mehmet Babacan tarafından “Ekonomik Vesayet ve Son Dönem Reformlar” konuları ele alınacak.

“Türkiye’nin Sosyo-Politik Dönüşümü ve Sivil Toplum” konulu konferansa Malatya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları, Vakıflar, Odalar, Sendikalar, Muhtarlar ve konuya ilgi duyan herkesin davet edildiği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız