SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dönüşümden 21 Özel Okul Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:41
Dönüşümden 21 Özel Okul Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da dershanelerin özel okula dönüşümü kapsamında toplamda 21 özel okulun açıldığı bildirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan bilgide; Malatya'da 5580 Sayılı Kanun Kapsamında Okula Dönüşen Dershanelerin Listesi yayımlandı.

Malatya’da 4 dershanenin kapandığı, 8 dershanenin ise özel okul dönüşümü için başvuruda bulunmadığı öğrenilirken, 19 Haziran 2015 tarihi itibariyle güncellenen dershaneden okula dönüşen özel eğitim kurumu sayısının 21 olduğu belirtildi. Dershaneden özel okula dönüşen özel eğitim kurumlarından 3 tanesi özel “ortaokul” olarak faaliyetine başlarken, 19 tanesi ise özel “Temel Lise” olarak faaliyetine başladı.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde dershaneden özel lise ve ortaokula dönüşen özel eğitim kurumlarının isimleri şu şekilde açıklandı:

Özel Malatya Zafer Temel Lisesi

Özel Gözde Yükseliş Temel Lisesi

Özel Fuzuli Kültür Sistem Temel Lisesi

Özel Etkin Birey Temel Lisesi

Özel Lider İl Fen Temel Lisesi

Özel Malatya İlfen Temel Lisesi

Özel Malatya Fırat Temel Lisesi

Özel Malatya Bilim Temel Lisesi

Özel Malatya Elit Fen Temel Lisesi

Özel Malatya Alfa Temel Lisesi

Özel Odak Temel Lisesi

Özel Öge Temel Lisesi

Özel Malatya Final Temel Lisesi

Özel Final Temel Lisesi

Özel Malatya Rekor Temel Lisesi

Özel Malatya Marmara Temel Lisesi

Özel Yeni Hamle Temel Lisesi

Özel Malatya Mektebi Enderun Ortaokulu

Özel Fahri Kayahan Parantez Ortaokulu

Özel Fahri Kayahan Kültür Temel Lisesi

Özel Malatya Bil Ortaokulu

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız