SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dört Kazık Çakmamışlar..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, seçim gezilerini hızlandırdı.

Hamidiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Şarapnal, Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MASİAD) ziyaret etti. Şarapnal'a ziyaret esnasında, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya'da eşlik etti.

Şarapnal, Hamidiye Mahallesi sakinlerinden destek isteyerek, "Malatya'nın sorunlarını biliyoruz. Biz sizlerle birlikte bu sorunları çözmek için bu göreve talip olduk" dedi.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret eden CHP Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, toplumun eğitim ve mesleki anlamda geride bırakıldığını söyledi. Şarapnal, kendisinin yaşamı boyunca sanayici ve işadamı olmadığını kaydederek, "Ben hep işin emeğini oluşturdum. Sermaye ve emeğin arasında problem çıkarılmamalı. Bugüne kadar Malatya'da sanayici ve işadamları aleyhine gelişmeler oldu. Sanayici ve işadamı olmadan bu ülkenin istihdamının oluşturulmasında sıkıntı çekilir. Yakın zamanda ekonomik kriz ile karşı karşıya kaldık. Bu kriz doğrudan delip, geçti. Ülke olarak bu sıkıntıların en kısa sürede çözülmesini umuyoruz" dedi.

Malatya'nın sorunlarının tek başına çözülemeyeceğine de değinen Şarapnal, "Ben her gezimde Malatya'nın yorgun şehir olduğunu vurguluyorum. Tek başına iktidarın istikrar getireceği hep söylenir, ancak ben bunun doğru olmadığını ifade ediyorum. Tek başına iktidar fayda sağlasaydı, biz neden çok partili sisteme geçtik? O zaman Demokrasi nerde kalıyor? Biz şimdiye kadar sadece güzel giyinmeyi, güzel giyinme adına da yalan söylemeyi öğrendik. Yerel anlamda demokratik kurallar işlerse, demokrasi gelişir. Demokrasi insan onuruna en özgün ama en pahalı rejimdir" diye konuştu.

Şarapnal, Malatya'da 25 senedir şehir planı olmadığını da sözlerine ekleyerek, "Ben gelin Malatyalılar, bu şehirde bir arsa üzerine dört kazık bile çakmamış insanların peşinden gitmeyin diyorum. Malatya'nın sorunları oldukça ağır. Bu sorunların çözümü tek kişinin yapabileceği bir iş değil. Bu nedenle topyekun akıl dostlarıyla hareket etmeliyiz. Malatya'nın sorunları birikmiş ve demokratik yapısı karmakarışık olmuş. Biz bunları hep birlikte çözebiliriz" dedi.

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İbrahim Güngör ise, işadamları olarak bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını, Malatya'ya en iyi hizmeti verecek başarılı bir başkanın seçilmesini istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız