SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dört Misli Başvuru Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:17
Dört Misli Başvuru Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi Esenlik İmar İşleri'nde istihdam edilmek üzere 100 kişinin alınacağı 6 aylık geçici çevre düzenlemesi işi için 381 kişi müracaat etti. 
 
Çalışma ve İş-kur Malatya İl Müdürlüğü ile Malatya Belediyesi Esenlik İmar İşleri tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Esenlik İmar İşlerine 100 kişinin alınacağı 6 aylık geçici çevre düzenlemesi işi için 381 kişi müracaat etti. Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında yapılan 100 çevre düzenlemesi personeli alımına 381 kişi başvuru yaptı. İş-Kur İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen başvuruların ardından 100 personel noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 
 
Öte yandan İNCİMED Özel Sağlık Hizmetleri tarafından "Hasta ve Yaşlı Hizmetleri" kursu kapsamında yüzde 60 iş garantili kursa başvurular yapıldı. 60 gün sürecek kursun ardından 15 kişinin yüzde 60 iş garantisiyle istihdam edileceği kaydedildi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız