SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dört Şerit Asfalt Döktük'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Adıyaman arasında bulunan Uluköy-Sincik yolunda asfaltlama çalışmalarında son aşamaya gelindiği bildirildi.

Adıyaman iline bağlı olan, fakat tüm sosyal ve ticari ilişkilerini Malatya ilinden sağlayan Sincik-Kahta bağlantı yolu asfaltlama çalışmalarında son noktaya gelindiği, Adıyaman il sınırına kadar 17 kilometrelik yolun, 10 kilometrelik kısmının bu yıl asfaltlanacağı belirtildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Tükrsoy ve Yol ve Ulaşım Müdürü Rıfat Türker, Uluköy-Sincik yolunun asfaltlama çalışmalarında incelemelerde bulundular.
Genel Sekreter Yardımcısı Murat Tükrsoy, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:

"Malatya -Adıyaman, Sincik ve Malatya, Uluköy- Gülümuşağı grup köyü yolu üzerinde bulunuyoruz. Malatya İl Özel İdaresi olarak bu yolda 2 yıldır ciddi bir çalışma yapılmaktayız. Bu çalışma asfalt dökümü ile son noktaya gelmiş bulunmakta. Özelikle Adıyaman- Sincik bağlantısında Sincik'e bağlı birçok köy ve mezralar Malatya ile ticari, sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerinde çok yoğun olarak bu yolu kullanmaktalar. Malatya İl Özel İaresi, Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri burada çok ciddi bir çalışma
yaparak bu güne gelindi. Görüldüğü gibi bu yolda dört şerit asfalt dökmüş bulunuyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız