SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dört Yılda Bir Kutlayacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:47:15
Dört Yılda Bir Kutlayacaklar
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na müracaat eden 7 çift, dört yılda bir gelen 29 Şubat gününü nikah günü olarak seçtiler. 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan  Malatya Belediyesi Evlendirme Memuru Mehmet Aldemir, "Bugün için 7 çift nikah için başvuru yaptı. Bugün 29 Şubat olması nedeniyle, 4 yılda bir bu tarih gerçekleştiği için, evlilik yıldönümünü kutlamak isteyenler 4 yılda bir evlilik yıldönümü kutlayabilecekler. Bugün nikah akdi olmayacağı kanısındaydım.Yanıldım. Özellikle bir çift Hasan Basri Demez, Sevgi Özdemir çifti 15 gün öncesinden özellikle bugünü tercih etti. Sorduğumda 4 yılda bir kutlamak istiyoruz dedi. Espri yaptım. Masraftan kurtulmak istiyorsunuz sanırım dedim. Evli çiftler de aynı görüşte olduğunu beyan etti" diye konuştu. 
 
Sevgi Özdemir ile hayatını birleştiren Hasan Basri Demez, ise "Değişik bir tarih olsun, akılda kalsın diye özellikle bugün olmasını istedik. Eşim istemedi ama, baskılarımla bugüne karar verdik. Dört yılda bir hediye alacağım diye kendimi mutlu hissediyorum" dedi. Sevgi Demez ise, "Şubat'ın en şanssız ve en şanslı geliniyim. Önemli olan tarih değil, mutlu olup anlaşabilmektir" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız