SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dörtte Bir Fiyatına Revize Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:17
Dörtte Bir Fiyatına Revize Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından servisin 408 bin lira istediği hurda bir dozer 94 bin lira harcamayla revize edildi. 

Belediye tarafından yapılan açıklamada; "Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Makine İkmal Bakım ve onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, ağır bakım için atölyeye getirilen D7-G Dozerin yapılan incelemelerde tamirinin mümkün olmadığı ve hurdaya ayrılması gerektiği kanaatinin hasıl olması üzerine, İkinci El Değerlendirme Ambarında bulunan  parçalar, gerekli tamirat ve tadilatlar yapıldıktan sonra bahse konu dozere takılarak, revize edildi. " ifadelerine yer verildi. 

Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü Nevzat Akdoğan, “Belediye Başkanımız bize, serbest piyasada özel sektörün yapamadığı işleri kendi atölyemizde yapabilmemiz için bir hedef gösterdi. Biz de eğitim ve teçhizat olarak personelimizi güçlendirdik. Daha önce küçük bir atölye iken şimdi  önemli revizyonların yapıldığı bir ekip kurduk. Daha önce hurdaya ayrılması gereken bir iş makinemiz ile ağır bakım gerektiren bir iş makinemizi personelimiz 100 bin lira gibi bir harcamayla revize etmişti. Şimdi de sadece parçalar için 408 bin lira istenen bir dozerimizi 94 bin lira gibi bir harcamayla revize ettik. Emek ve gayretlerinden dolayı ustalarımızı tebrik ediyor, her zaman bizlere destek olan ve hedef gösteren Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a da teşekkür ediyoruz” dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız