SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dörtte Biri Adıyamanlı'ymış..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret ederek, kayısı paketi hediye etti.

AKP tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nde deneyimlerini paylaşmak üzere gelen Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ilk olarak Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti. Bir süre belediyenin çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunan iki başkan, Adıyaman ve Malatya ilinin birbirine olan yakın bağının altını çizdiler.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Necip Büyükaslan'a kayısı pakete hediye ederken, Başkan Büyükaslan da Nemrut Heykelciği hediye etti.

Başkan Büyükaslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Malatya ile Adıyaman arasında yakın akrabalık ilişki vardır. Malatya'nın dörtte birini Adıyamanlılar oluşturmaktadır. Başkanımızın bizlere nezaket ziyaretinde bulunmasından dolayı memnuniyetimizi dile getiriyoruz" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, Adıyaman'ın kardeş şehir olduğunu dile getirerek, "Kardeş şehir olan Adıyaman'da siyaseti düşünen veya siyasetin içersinde olan kişilerle deneyimlerimi paylaşmak için geldim. Bu benim için büyük bir onurdur. Türkiye'de Malatya ile Adıyaman gibi birbirine bağı olan başka bir il olduğunu sanmıyorum. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız