SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dörtte Biri Yapıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:37:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi ve beraberindeki heyet, İPAŞ Genel Müdürü Kemal Özbudak ile beraber Mahmut Çalık Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. 

İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, “Mahmut Çalık Beyefendi, Malatyamız için bir değer olan ve Malatya’nın sanayileşmesinde, birçok insanımızın ekmek yemesinde emeği olan ve bugüne kadarki çalışması ve özverisiyle bu topraklara sunmuş olduğu katkılarıyla Malatya için çok önemli bir iş adamıdır. Ziyaretimizi, yapılan bu çok önemli çalışmayı hem yerinde görmek, hem de okulumuzun bir eksiği, ihtiyacı varsa bu konuda elimizden geleni yapmak amacıyla gerçekleştirdik. Aynı zamanda Sayın Mahmut Çalık Beyefendiye bu vesileyle teşekkür etmek istedik. Hizmetlerinin daim olması dileğiyle okulun yapımında emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Ramazan İlhan da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Böyle bir kampüsü Malatya’ya kazandıran, bu topraklarda doğmuş ve vefa borcunu yerine getiren değerli iş adamımız Mahmut Çalık Beyefendiye, hem Malatyalılar hem Okul Aile Birliği adına ne kadar teşekkür etsek azdır. Kampüs göründüğü gibi çok büyük ve muhteşem. Tesisin sadece dörtte biri yapılmıştır. Geri kalan kreş, ilkokul, ortaokul, öğretmen lojmanları, kız ve erkek pansiyon olmak üzere ayrı ayrı kurulacaktır” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız