SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dörtyol'dan Gazi Kavşağına Park Yasağı

A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinlemek, belediye çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulunmak amacıyla esnaf gezilerini sürdüren Belediye Başkanı Cemal Akın, Atatürk (Kışla) Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Akın, Malatya’nın daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını vurgulayarak, “Esnafımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ziyaretler sırasında Malatya’nın sorunlarını görüşüp, karşılıklı fikir teatisinde bulunuyoruz. Sorunları yerinde ve bizzat ilk ağızlardan dinliyoruz ve çözümü noktasında da ne gerekiyorsa gereğini yapıyoruz” dedi.

Atatürk Caddesi esnaflarının trafik ile ilgili sorunlarının bulunduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Akın “Büyüyen ve her gün gelişme gösteren Malatya’nın en büyük problemlerinden biri olan trafik sorununu çözmek için ilk etap da alt geçitler yaptık. Yakın zamanda Malatya trafiğinin yükünü çeken, Dörtyol’dan Gazi Kavşağı’na kadar olan güzergahta bir takım trafik düzenlemeleri yaparak araç parkına izin vermeyeceğiz. Bu düzenlemeyle birlikte hem esnaf arkadaşlarımız hem de Malatya halkı rahatlayacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız