SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'ya Güç Takviyesi Yapılıyor..

0
Güncellendi - 2016-07-17 02:36:53
Malatya'ya Güç Takviyesi Yapılıyor..
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Karargahı'ndaki darbeci grubun direnişi devam ederken, karargah çevresinde polis önlemleri giderek artıyor.

Saat 10.00 itibarıyla Malatya'ya çevre illerden polis ve Jandarma Özel Harekat takviyesi yapıldığı, bu birliklerin de önlemlere katılmaya başladığı bildiriliyor.

Bu arada, İstasyon Virajı yönünden şehir merkezine doğru hareket halinde olan bir zırhlı aracın da, 2. Ordu Karargahı'na bağlanan yollarda darbeci tanklarına karşı oluşturulan barikatlardan geçişinin sağlanması için, polis telsizinden "Dost Kuvvet" tanımıyla bu araca yol verilmesi istendi. Araç, 2. Ordu civarında konuşlandı.

Diğer yandan, çeşitli kışlalardan 2. Ordu Karargahı'na gelebilecek darbeci tanklarının engellenebilmesi için, birçok yerde iş makineleri, kamyonlar, TIR'larla barikatlar oluşturulurken, belediyenin iş makineleri güzergahta araçlarla kapatılması zor olan birçok bölgeye derin çukurlar kazdılar.

Saat 10.30'da, 2. Ordu Karargahı'ndan beyaz bayrakla çıkan 10 askeri personelin polise teslim olduğu öğrenildi. Askerlerin peyderpey teslim olmaya başladıkları, aralarında rütbelilerin de olduğu bildiriliyor. Teslim olan bir askerin yaralı olması nedeniyle ambulansla hastaneye gönderildiği öğrenildi.

Saat 10.40'da karargahtan nizamiye dışına çıkan 25 asker daha polise teslim oldu.

11.00 itibarıyla teslim olan asker sayısı 50'ye ulaştı.

11.20'de de, çoğu sivil giyimli olmak üzere 100'e yakın asker de, nizamiyeden polise teslim olmaya başladılar.

İsmet YALVAÇ, Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU-malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

dost1

e4

e3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ALİ (7 yıl önce)
    Allah bu milletin her zaman yardımcısı olsun.Bu hainlere fırsat vermesin.Bütün Malatya'nın değerli insanı bu hainliğe geçit vermedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender Korkut (7 yıl önce)
    Darbenin püskürtülmesinin kahramanı Askerin Başkomutanı ve Cumhurun Reisi Recep Tayyip Erdoğan'dır.Küçük cep telefonundan büyük uyarıyı yap(a)mamasıydı halimiz haraptı.Rabbim Tayyip Erdoğan gibi liderleri başımızdan eksik etmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun Tahir (7 yıl önce)
    Milli irademız hain darbenin belini kılmıştır Varolsun aziz milletimiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (7 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcımız olsun Allah seni basimizdan eksik etmesin RECEP TAYYİP ERDOĞAN seninle yiz olmaya da devam edeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    halkimiz demokrasiye sahip cikmistir duamiz sizlerle malatyanin cesur evlatlari feto ile mucadele koku kazinana kadar devam edecek amac halki sokakta karsi karsiya getirip ic catisma cikarmakti butun goruslerden halkimiza emniyet mensuplarina ve ozellikle 1. ortu komutanina tesekkur ediyorum.insallah burdan gerekli dersler cikarilir.her seye ragmen provakasyonlara gelmeyelim saglik nedeniyle halkin arasinda degilim ama onlara dua ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • titan44 (7 yıl önce)
    yollardayiz burası Malatya oğlum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekip 44 (7 yıl önce)
    Diren Malatya demokrasi. insanlık ve özgürlük için diren.
    0
    0
    Yanıtla