SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dostluğumuz Ebedi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:57
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig’de karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor ile Elazığspor kulüpleri arasındaki maç öncesi dostluk rüzgarları esti. 

PTT 1. Lig'in 5. haftasında oynanan ve 2-1 Elazığspor üstünlüğü ile sona eren maçın öncesinde Yeni Malatyaspor yönetiminin tertiplediği yemekte bir araya gelen iki kulübün yöneticileri, birlik beraberlik mesajları verdi.

BAŞKAN GEVREK: “DOSTLUĞUMUZ EBEDİ”

Elazığ’dan gelen yönetici ve basın mensuplarından oluşan kalabalık bir grubun katıldığı yemekte konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Ben öncelikle Bostanbaşı eski belediye başkanı Sayın Kenan Aydoğan’a teşekkür ediyorum, bizi evini açtı. Biz önceki akşam da bir televizyon kanalında bir araya geldik. Zaten dostluğumuz ebediyen. Maalesef futbolda bir çekişme var. Bir rekabet var evet ama bu rekabette olmalı. Elazığ ile biz iç içeyiz. İnşallah bundan sonra oradaki maçlara da gider geliriz. Biz bugün Elazığ’ı misafir ediyoruz, onlar da bizi misafir eder diye düşünüyorum” dedi.

ELAZIĞSPOR BAŞKANI ÖZTÜRK: “TÜRK FUTBOLUNUN BUNA İHTİYACI VAR”

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise misafirperverliklerinden dolayı Yeni Malatyaspor yönetimine teşekkürlerini sundu.

Öztürk, bu tür güzel atmosferlere Türk futbolunun ihtiyacı olduğunu belirterek, “Adil kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Gerçekten bu tür güzel ortamlara Türk futbolunun ihtiyacı var. Ülkemizin yaşadığı bu kritik süreçte birlik beraberliğimizi sağlamak ne güzel. Bunu spora, futbola yansıtmaya ihtiyacımız var. Doğu Güneydoğu alev alev yanıyor. Ama burada güzel bir ortam var. Geçmişten gelen sorunlara biz başkanlar düzeyinden noktayı koyduk” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız