SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk İçin Kapıştılar!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Elazığ arasındaki dostluğun pekiştirilmesi için iki ilin güreşçilerinin katıldığı dostluk müsabakası düzenlendi.

Malatya Turgut Özal Eğitim ve Kamp Merkezi'nin Salonu'nda düzenlenen ve yıldız ile genç güreşçilerin katıldığı müsabakalar sonunda, Malatya il karması serbest stilde 8-2, grekoromen stilde ise 6-4 galip geldi. Her iki ilden 16'şar sporcunun katıldığı Malatya ile Elazığ arasındaki dostluk Güreş turnuvası sonrasında basın mensuplarına konuşan Güreş Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Güreş Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Serhat Yılmatepe ve Güreş Baş Hakemi Mehmet Ali Danacı, iki il arasındaki dostluğun öneminden söz ettiler.

Güreş Fedarasyonu Elazığ İl Temsilcisi Serhat Yılmatepe, Malatya ile Elazığ arasındaki futbol nedeniyle zaman zaman yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkması gerektiğini belirterek, "Güreş ile futbol seyircileri farklıdır. Güreşte çıkar ustasını yenerse elini öper. Güreş seyircisi ise taşkın değildir" dedi.

Güreş Baş Hakemi Mehmet Ali Danacı da, güreşçilerin eksiklerini görme bakımından bu tür müsabakaların önemini anlattı.

Malatya'daki turnuvanın, 22-24 Şubat tarihleri arasında, Tokat'ta serbest, Sivas'ta ise grekoromen Gençler Türkiye şampiyonası öncesi deneyim kazanma açısından da önemli olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız