SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk Karşılaşması

A- A+ PAYLAŞ
 
Turgut Özal Kamp Merkezi'nde, Malaya ve Elazığ illeri arasında dosluk amaçlı boks müsabakası düzenlendi.
 
Organizasyonu, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve Eski Milli Boks Sporcusu Osman Gelegen'de izledi. 
 
"ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR"
 
Müsabakayla ilgili bilgiler veren Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, "Malatya Boks İl Temsilciliğimiz tarafından Malatya ve Elazığ'da faaliyet gösteren boks sporu branşındaki sporcularımız burada dostluk müsabakaları oynadı. Antrenmanların sonunda eğer maç olmazsa, maç tecrübesi elde edemiyorsunuz. Burada bir nebze sporcularımıza maç tecrübesini yaşatıyoruz. Sporcularımız ileride daha iyi seviyelere gelebilme adına hata ve eksiklerini görüyorlar. Antrenörlerimizde yetiştirmiş oldukları sporcuları daha iyi görüyor. Bizde il müdürlüğü olarak bu faaliyete gerekli destekleri veriyoruz. Malatya'da 40'ın üzerinde spor branşında faaliyet gösteriyoruz. Bütün spor dalları bizim öz branşımızdır. Bu nedenle de hepsine gereken önemi vermeye çalışıyoruz. Her bir branşın seveni ve uğraşanı var. Malatya Boksu, geçmişte Osman Gelegen ve Muhittin Ertüzün'ü milli takıma gönderdi. Avrupa'da milli marşımızı gururla çaldırdılar. Bu sporcularımızın yerini dolduracak yeni sporcular ihtiyacımız var. Bu kapsamda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Umuyorum ki Malatya, uzun yıllardır özlediği ve beklediği boks sporunda şampiyon çıkarma özlemine kavuşur."  dedi. 
 
ZAMANA İHTİYAÇ VAR
 
Fındıklı konuşmasına şöyle devam etti," Malatya boksunun iyi yerlere geleceğini ifade eden Fındıklı, "Bayanlar milli takımımızda mücadele eden Şüheda Emre adlı bir sporcumuz var. Malatyalı kızımız devamlı milli takıma çağrılıyor. Biz yeni Şüheda'ları keşfetmek istiyoruz. Sporu tabana yaydığımız zaman her branşta yeni sporcular elde edeceğiz. Umuyorum ki Malatya hak ettiği yere gelecektir. Uzun yıllar boksta durağanlık yaşadık. Bunun sebeplerini araştırdık. Üzerine gidiyoruz. Ama takdir edersiniz ki, birden bire düzelemiyor. Zamana ihtiyaç var. O zamanı da sabırla bekliyoruz" 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız