SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk Liginde Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2016-01-25 23:13:23
Dostluk Liginde Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi Bölgesel  Dostluk Ligi Müsabakalarına katılan Malatya Yeşilyurtspor sporcuları, madalyaları topladı.

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen Masa Tenisi Bölgesel  Dostluk Ligi Müsabakalarına Malatya Yeşilyurtspor masa tenisi takımı da katıldı. Malatya Yeşilyurtsporlu masa tenisçiler, 10 ilden 100 e yakın sporcunun katıldığı Bölgesel Turnuvaya damgalarını vurdu.

Pano01kMalatya Yeşilyurtsporlu minik ve büyük masa tenisi sporcuları, tüm kategorilerde kupa ve madalyaları topladı.

Takım, büyük erkeklerde takım birinciliğini, minik erkeklerde takım ikinciliğini, büyük erkeklerde ferdi üçüncülüğünü, minik erkeklerde ferdi ikinciliğini elde ettiler. Malatya Yeşilyurtspor masa tenisi takımı toplamda 4 kupa, 7 madalya kazandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız