SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk Ligine Damga Vurdular

0
Güncellendi - 2018-05-20 02:07:27
Dostluk Ligine Damga Vurdular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından organize edilen Masa Tenisi Dostluk Ligi’ne damgasını vurdu.

 Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç’un başlama vuruşunu yaptığı Masa Tenisi Dostluk Ligi’nin 14.etabı Malatya’da gerçekleştirildi. Farklı illerden 110 sporcunun mücadele ettiği Dostluk Ligi’nde Malatya Yeşilyurt Belediyesporlu sporcular 6 kupa ile bitirdi. Tam anlamıyla kupalara ambargo koyan Malatya Yeşilyurt Belediyesporlu sporcuların Süper Grupta şampiyonluk ve üçüncülük kupalarını kazanmaları ayrıca büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiş oldu.

  6 grupta yapılan müsabakalarda Malatya Yeşilyurt Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri dereceler şöyle:

Cüneyt Turdu-Süper Grup birincisi

Orhan Altay-Süper Grup üçüncüsü

Murat Tuna-3.Grup birincisi

Akif Şahin-5.Grup birincisi

Melikşah Güler-5.Grup ikincisi

Mehmet Altay-5.Grup üçüncüsü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • agcabey (5 yıl önce)
    tebrik ediyorum ..Malatyamiza boyle bir organizasyon yasattigi icin basta Orhan Altay ve ekibine..Devaminda destek olan Federasyon Baskanimiz Kerim Koc beyefendiye. Malatya da boyle organizasyonlar maalesef cok yapilmayor bu yonuyle yapilan is takdire sayan...
    0
    0
    Yanıtla