SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk Maçında 12 Gol

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:14:13
Dostluk Maçında 12 Gol
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü takımı ile Malatya Belediyesi ve İl Genel Meclisi üyelerinden oluşan karma takım arasında dostluk maçı oynandı. Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Temsilcisi Fahrettin Eserdi’nin de izlediği karşılaşma 6-6 berabere bitti. 

Karşılaşma sonrasında Güneydoğu Gazileri’nden oluşan takıma kupa verildi. İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen etkinliğin anlamının çok önemli olduğunu vurguladı. Mumcu, “Festivalimizde çok çeşitli etkinlikler düzenledik. Ama bu etkinliğimizin anlamı çok büyük. Bedensel engelli arkadaşlarımızla bir dostluk maçı yaptık” dedi. 

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da, Kayısı Festivali kapsamında birçok spor etkinliklerinin gerçekleştirildiğinin altını çizerek, “Daha önce Ay Yıldız Ampute takımımız ile bir maç yaptık. Hayli heyecanlı geçen bu karşılaşma sonrasında genelini Güneydoğu gazilerinin oluşturduğu bir takımla maç yapma imkanı bulduk. Berabere sonuçlanan bu maçta amaç kaynaşmaydı. Bunu da sağladığımıza inanıyorum. Gelecek yıllarda da bu tür organizasyonların sayısını artırarak yapmayı planlıyoruz” dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız