SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dostluk ve Kardeşliğimiz Pekişti"

0
Güncellendi - 2018-01-28 19:00:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor karşılaşması öncesi iki kulübün başkan ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Demir Grup Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerine, kentteki bir restoranda kahvaltı verdi.

Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Malatyaspor- Sivasspor karşılaşması için Malatya’ya geldik. Anadolu’nun misafirperverliği gereği Malatyaspor başkanımız, yönetimimiz, bizlere bir dostluk kahvaltısı organize ettiler. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Bunlar sporun birleştiriciliğinin en önemli örnekleri. Anadolu kulüpleri bu misafirperverlik konusunda üzerine düşen her şeyi yapıyorlar bundan da çok memnunuz. Adil başkana ve yönetimine bu güzel organizasyon için, dostluğu ve kardeşliği pekiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek ise “Sivasspor Başkanımıza yönetim kurulu arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Komşu takımız, dostluk birlik ve beraberlik ikimizin yakın komşu olmamız ve futbolunda birleştirici güç olması adına bugün birlikte bir kahvaltı organize ettik” diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz de Demir Grup Sivasspor yönetimi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Demir Grup Sivasspor kulübü başkanı Mecnun Otyakmaz, daha sonra Evkur Yeni Malatyasporlu yöneticiler ile Sanat Sokağı’nı gezdi. Otyakmaz, Fotoğraf Makinesi Müzesi’ni gezerek, fotoğraf makineleri hakkında bilgi aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • erhan (6 yıl önce)
    EROL ARKADAŞ DOĞRU SÖYLÜYOR MAÇA GİDİYORUZ BAŞLAR HEPSİ BİR YANDAN ELAZIĞ KÜMEYE SİZ BIRAKIN ELAZIĞIDA TAKIMINIZA TEZAHÜRAT YAPIN GERÇİ ONUDA BİLMİYORSUNUZ YA SİZİN TEZAHÜRATINIZ AYAĞA KALKMAYAN GAKKOŞ OLSUN AYIPTIR BEYLER BIRAKIN ARTIK BINLARI HA ŞİMDİ SİZ DERSİNİZ BU ELAZIĞLI DİYE AMA MALATYALIYIM
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Başkan taraftarlarının niçin Elazığ lehinde tezahürat yapıyor.Anlamış değiliz.Elazığ da bizim komşu ilimiz.Kışkırtmaya ne gerek var.
    0
    0
    Yanıtla