SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dostluk ve Kardeşlik Kazansın"

0
Güncellendi - 2016-02-17 20:05:07
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Biz, karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. En zor zamanlarda bile umutlarını kırmadan, Yeni Malatyaspor formasının değerini bilerek mücadele ediyorlar” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası’nda gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, üç haftalık kötü gidişi durdurdukları için mutlu olduklarını ifade eti.

Ravcı, Kardemir Karabükspor karşısında sahalarında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Her şeyden önce Karabükspor karşısında gelen üç puan ile çok mutluyuz. Takım olarak bu hafta camiamızı sevindirdiğimiz için ayrıca bir gururluyuz. Üç haftadır kötü bir gidişatımız vardı. Yaptığımız maçlarda alınan sonuçlar, herkesin moral ve motivasyonunu kötü etkiledi. Karabükspor maçı bu anlamda bizim daha önem kazandı. Oyuncularımız gerçekten çok iyi mücadele etti. Bütün güçlerini ve performanslarını sahaya yansıttılar. Maçın son bölümüne kadar galibiyeti kovaladılar. İstekleri ve arzuları her zaman üst seviyedeydi. Bu anlamda öncelikle futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum" dedi.

"YENİ MALATYASPOR FORMASININ DEĞERİNİ BİLEREK MÜCADELE EDİYORLAR"

Futbolcuların, Alima Yeni Malatyaspor'un formasının değerini bilerek, sahada mücadele ettiklerini dile getiren Ravcı, şunları söyledi: "Her zaman şunu söyledim. Biz, karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. En zor zamanlarda bile umutlarını kırmadan, Yeni Malatyaspor formasının değerini bilerek mücadele ediyorlar. Başarısız sonuçlar zaman zaman olabiliyor. Her takımda belirli dönemde düşüşler olabiliyor. Bizden o dönemlerden birini yaşadık. Biz, yılmadan usanmadan bu mücadelemizi takım olarak ortaya koymaya devam edeceğiz. Sadece istediğimiz tek şey var. En zor zamanlarda bu kent birlik ve beraberliği sağlıyorsa, yine tek yumruk olmamız gerekiyor. Her zaman birleştirici ve bütünleyici olmamız gerekiyor. Elbette başarısız sonuçlar sonrasında eleştiriler olacaktır. Eleştiriye kapalı olmadık hiçbir zaman. Futbol dünya üzerinde var olduğu sürece bu böyledir. Özellikle camiamızdan şunu istiyoruz. Bu takım hepimizi takımı. Bu şehirde yaşıyoruz. O yüzden yapıcı olmak için her zaman gayret sarf emek gerekiyor. Eleştirileri yaparken, insan olduğumuzu ve vicdanımızın olduğunu unutmamız gerekiyor. Sonuçta Karabükspor maçı nefes almamız neden oldu. Bundan dolayı son derece mutluyuz."

"DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN"

Ravcı, ligin 22. haftasında Vartaş Elazığspor ile deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Biz, bütün maçlarımıza nasıl hazırlanıyorsak, Elazığspor maçına da öyle hazırlanacağız. Takım ayırt etmeden Karabükspor maçı bizim için ne ifade ettiyse, Elazığspor maçı da bizim için önem arz ediyor. Ligin alt sırasındaki takım ile üst sırasında ki takımın mücadelesine sahne olacak. Bizim için önemli olan sahaya çıktığımızda bütün her şeyimizi sahaya ortaya koyup, galip gelmektir. Camia için gerçekten büyük önem arz ediyor. Doğunun derbisi diye adlandırılıyor. Ben, bu derbiden her iki tarafında centilmence götüreceği bir maç olmasını temenni ediyorum. Çünkü iki tane birbirine yakın dost iki şehrin takımlarının mücadelesinin sahada kalmasını istiyoruz. Dostluk ve kardeşlik kazansın diyorum. Tatlı bir rekabet yaşıyoruz. Bu rekabetin dozajını farklı yerlere çekilmesini istemiyoruz. Elbette ki kazanmak istiyoruz. Deplasmanda üç puanla dönmek istiyoruz. Önceliğimiz centilmenliğin kazanmadır" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • şevket (8 yıl önce)
    Futbolcu yönetici herkes üzerine düşeni yapsın lütfen ilk maçta boynumuz bükük ayrıldık aynısı tekrar etmesin lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket (8 yıl önce)
    şimdiden Ravcı yelkenleri indirmişe benziyor, elbette centinmen olacağız ama futbol adına da varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. zaten taraftarımız orada olamayacak. bizim yapacak bir şeyimiz yok o iş Elazığlılara düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (8 yıl önce)
    Malatya kazansın
    0
    0
    Yanıtla