SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dostluk Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Galericiler Sitesi'ndeki esnaf, verilen dostluk yemeğinde protokol üyeleri ile bir araya geldi.

Malatya Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Erton'un organizasyonu ile Galericiler Sitesi'nde dostluk yemeği verildi. Yemeğe Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cemal Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, siyasi parti temsilcileri, sendika başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile site esnafı katıldı.

Malatya Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Erton, dostluk yemeğine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, "Böyle bir dostluk yemeğini özellikle Ahilik Haftasında düzenlediğiniz için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, 17 Ekim Cuma günü TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın da katılacağı Şed Kuşatma töreni ve Ahilik Pilavı etkinliklerimize tüm esnafımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Ahilik Haftasında böyle bir dayanışma ve dostluk bizleri mutlu etmiştir. Esnaf ve tüccarlar toplumun ortak aklını teşkil etmektedirler. Esnaf toplumun denge unsurlarıdır. Esnafın güçlü olması, toplumu daha sağlıklı büyütür. Bu birlikteliğin, bu beraberliğin sürmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, "Ahilik Haftanızı bir kere daha kutluyorum. Tabi hafta boyunca ilimizde çok önemli etkinlikler yapılacak. Bu konuda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanımız gerçekten büyük öncülük göstermektedir. İlimize yakışan, esnafımıza yakışan programlar gerçekleştirilecek. Bu programlar çok değerli TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın da onurlandırması ile ilimiz açısından büyük bir anlam kazanacak. Esnaflarımız, toplumumuzun çok önemli bir kesimi. Üretici, tüketici zincirinde hizmet sektörünün geliştirilmesinde çok büyük bir unsuru oluşturmaktadır. Malatya'da esnaflarımız çok büyük bir sorumluluk anlayışı ile çok güzel işler yapıyorlar. Ben bu vesile ile esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte misafirlere bölgenin meşhur yemeklerinden Akçadağ Pilavı ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız