SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dostlukları Bugüne Taşıdık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:01:16
A- A+ PAYLAŞ

Halen merkez valisi olan Malatya eski Valisi Halil İbrahim Daşöz, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i  ziyaret etti.

Beraberinde MEV Şube Başkanı Necdet Narin, Yeşilyurt eski belediye Başkanı Mehmet Kavuk, İl Genel Meclisi eski Başkanı Bekir Çelik ile birlikte ziyarette bulunan Vali Daşöz’ün MESOB ziyaretinde konuşan MESOB Başkanı  Şevket Keskin, “Biz sayın valimizi  Malatyalı olarak görüyoruz. Gerek Malatya’da ve gerekse de il dışındaki tüm toplantılarımıza katılıyorlar. Her zaman da gönlümüzde bir Malatyalı olarak kalacak. Malatya’daki görevleri esnasında başta esnaf ve sanatkar camiası olmak üzere kapısı herkese açık olmuştur.  Devlet ile millet arasında köprü olmuştur. Malatyalıların gönlünde taht kurmuştur. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Daşöz ise, “Geçmişte birlikte çalıştığımız dönemde çok yakın işbirliği içinde olduğumuz bir teşkilattır Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğimiz. Tabi bu esnafların öneminden kaynaklanıyor. Sonuçta toplumumuzun en önemli kesimi. Hepimizin bir şekilde başvuru kaynağımız ve bir çok ihtiyacımızı karşıladığımız insanlar. Dolayısıyla esnafların temsilcisi olarak, bizde burada devletin temsilcisi olarak birlikte hizmet ettik. Çok güzel günlerde, unutamadığımız günlerde değişik vesilelerle Malatya’ya gelme durumlarında esnaf ve sanatkarlarımızla birlikte olmayı hep bir şans olarak, mutluluk olarak gördük. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza başarılar diliyorum ve en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.

Keskin, ziyaretin anısına Daşöz’e kayısı hediye etti.

Vali Daşöz, ESKKK Başkanı Ali Evren’i de ziyaret etti. Ziyaret için teşekkür eden ESKKK Başkanı Ali Evren,  “Sayın valimiz görevi esnasında esnaf ve sanatkarlarımızı gezerdi. Kapısı her zaman esnaf ve sanatkarlara açıktı. Kendileri aynı zamanda Malatya’da 7 okul ve şehit aileleri ve gazilerimizi de 3 tane daire bırakmıştır. Bu hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Daşöz ise, “Burada geçmişte Vali olarak arkadaşlarımız ile birlikte görev yapmış olduğunu bahtiyarlığını ben hayatım boyunca yaşayacağım. Her vesile Malatya’ya geldiğimde hem dostlarımı, arkadaşlarımı ve hem de mesai arkadaşlarımı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Esnaflarımız hem ekonominin ve hemde hepimizin yaşantısında en önemli unsurlardan. Onlarla yakın olmak için bir idarecinin hem görevi, hem de aynı zamanda gerçekten o toplumu, o ekonomiyi, o hayatı tanımada çok katkısı olan bir unsur. O dönemde esnaf ve sanatkar camiası ile çok yakın işbirliği içinde, karşılıklı sevgi, saygı ve güven içinde çalışıldı. O dostluklar bugünlere taşındı. Ben inanıyorumki, hayatın sonuna kadar taşınacak” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız