SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DOVAK Kuruldu

0
Güncellendi - 2017-08-28 02:42:07
DOVAK Kuruldu
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli olarak Doğanşehirliler Eğitim ve Kültür Vakfı (DOVAK)'ın kuruluşuna ilişkin İstanbul 20. Asliye Hukuk Mahkemesi'nce verilen tescil kararı Resmi Gazete'nin 27 Ağustos 2017 günkü sayısında yayınlandı.

Amacı da, "Lise ve dengi okullardan mezun olup, üniversite ve yüksek okullara kaydını yaptıran, ancak öğrenim yapma olanağından maddi yönden yoksun bulunan öğrenciler, yurtiçinde ve yurtdışında yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler ile hangi eğitim düzeyinde olursa olsun Vakıf Yönetim Kurulu’nun yardıma layık gördüğü öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak ve senette belirtilen diğer amaçları gerçekleştirmektir." diye açıklanan vakfın kurucuları- vakfedenleri ile yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

VAKFEDENLER- KURUCULAR: Muammer Şahin, Hacı Mevlüt Şahin, Abdurrahman Kılıç, Mehmet Çolak, Tülay Oğhan, Meslaha Yılmaz, Mustafa Kınacı, İlker Demirtaş, Mustafa Erdem, Adile Mezin Şahin, Mehmet Orhan Şahin, Mevlüt Selçuk Oğhan, Muzaffer Şahin, Hürriyet Bayır, İbrahim Elmas, Enver Şahin, Hacı Ahmet İlhan, Urfi Polat, Dilek Karaaliler, Burak Şahin, Murat Bayeren, Önder Şahin, Doğan Olgun, Kamil Doğan, Vaiz Ergün Şahin.

YÖNETİM KURULU: Muammer Şahin, Abdurrahman Kılıç, Mehmet Çolak, Tülay Oğhan, Meslaha Yılmaz, Mustafa Kınacı, Kamil Doğan.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin (6 yıl önce)
    Memlekette hayırlı olsun inşallah Malatyalı hemşerilerimiz hep birlikte birlik beraberlik içinde buluşur hizmette yarışırlar
    0
    0
    Yanıtla