SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dövebilirsiniz.. Dayağa Alışkınız!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kendilerine haksız şekilde ceza kesildiğini iddia eden minibüsçüler, Malatya Valiliği yanından geçen yolu kapatarak trafiği engelledi.

Malatya'nın Başharık Mahallesi hattında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir grup minibüsçü, araçlarıyla birlikte valilik yanındaki yolu trafiğe kapattı.

Polisin uyarılarına rağmen yolu açmayan minibüsçüler, kendilerine Belediye Trafik Müdürlüğü'nün açtığı telefonlarla trafik polislerinin ceza kestiğini söyleyerek, haksızlığa uğradıklarını iddia etti. Minibüsçüler adına konuşan bir sürücü, polise, "Yolu açmıyoruz. Buyurun arabaları götürebilirsiniz. Dövebilirsiniz, biz dayak yemeye alışkın insanlarız.

Hangi arkadaşı beğeniyorsanız onu dövebilirsiniz. Arabalarımızı satın almak istiyorsanız, noter getirin satışını yaparım. Adam koltuğunda oturup telefonla ceza yazdırıyor, bu zulümdür" dedi.

Daha önce çalıştıkları hattın değiştirilerek haksızlığa uğradıklarını söyleyen minibüsçülerden iki kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Polisin gözaltısı esnasında diğer minibüsçüler tepki gösterince kısa süreli bir arbede yaşandı.

Emniyet ekiplerinin uzun süren ikna çalışmaları minibüsçüler dağıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız