SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Doya Doya Hizmet Ettik'

A- A+ PAYLAŞ

Tayini çıkan Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda etti. 7 yıl Malatya'ya hizmet ettiğini belirten Özcan, bu sürede gördüğü yakınlık nedeniyle teşekkürlerini bildirdi.

Özcan'ın Çakır'a yaptığı veda ziyaretine ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:

"Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.

13 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatya’ya hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Özcan, “Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürü olarak 7 yıl Malatya’ya doya doya hizmet ettik. Malatya’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Malatya’ya geldiğimiz günden itibaren çok büyük yakınlık, misafirperverlik ve her noktada destek gördük. Bütün Malatyalılara göstermiş oldukları yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Sayın Başkanımız nezdinde teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bundan sonraki hayatımda Malatya’nın özel bir yeri olacak” dedi.

Özcan, “7 yıllık hizmet süremiz içerisinde sayın Başkanımızla çok yakın işbirliği yaptık. Her türlü çalışmalarımızda sayın Başkanımızın çok büyük desteklerini gördük. Sayın Başkanımıza verdikleri destekler için hem kişisel hem de kurumsal bazda şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürünün Malatya’ya çok güzel hizmetleri olduğunu belirten Başkan Çakır ise, “Türkiye İstatistik Kurumunun Malatya’da bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalara baktığımız zaman, çok güzel hizmetlerinin olduğunu, bunda da değerli Müdürümüzün çok büyük gayretinin ve başarısının olduğunu görüyoruz. Görev süresi içerisinde Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da güzel hizmetler yapmasını ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TÜİK Bölge Müdürü Şemsettin Özcan’a kristal kayısı hediye etti."

TÜİK Bölge Müdürü Özcan, yaklaşık 1 ay önce yayınlanan kararname ile aynı kuruluşun Kocaeli Bölge Müdürlüğü'ne atanırken, Malatya Bölge Müdürlüğü'ne de Kocaeli Bölge Müdürü Hüseyin Avni Dizman getirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız