SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doyasıya Kutlayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:50:26
A- A+ PAYLAŞ

Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Alpaslan Çelik, taraftarlar olarak şampiyonluğa hazır olduklarını belirterek, "Hafta sonu Malatya'da yer gök sarı-kırmızı olacak. Hep birlikte doyasıya şampiyonluğu kutlayacağız" dedi.

Keçiörengücü maçını kazanıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getiren Çelik, taraftarlar olarak şampiyonluk maçına özel bir hazırlık yaptıklarını söyledi.

Takımı antrenmanda yalnız bırakmayan, gerek teknik heyet gerekse de futbolculara moral veren Çelik, "İzmir’de şampiyonluk gitti geldi. Ama artık o son dakika stresini yaşamak istemiyoruz. Bunu futbolcularımız da görüyordur diye düşünüyorum. Biz de bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Artık yeter diyoruz. Yani üç defadır bu şekilde fırsatları harcadık. Artık fırsat kaçırma gibi bir lüksümüz yok. Son hafta ne yapıp edeceğiz ve bu maçı kazanacağız. İnşallah takımın şampiyonluğunu hep beraber kutlayacağız. Büyük ihtimalle şehir merkezinde düşünüyoruz. Ama belli izinlerin alınması lazım. En uygun yer nereyse orada yapacağız. Arkadaşlarımızda sağ olsun ilgileniyorlar. Sahanın dışında olacak etkinlikler için iyi bir zaman lazım. Şu an bir araya gelip toplantı yaparsak buna karar vereceğiz. En güzel şekilde hafta sonu şampiyon olup kutlayacağız" şeklinde konuştu.

-Esnaflar caddeleri süslüyor- 

Öte yandan Malatya'da esnaflar bulundukları caddeleri sarı kırmızılı balon, bayrak ve flamalarla süsülemeye başladı.

Kuyumcular Çarşısı esnaflarının ardından Turgut Temelli Caddesi'nde esnaflar caddeyi sarı-kırmızı balonlarla donattı. 

Yeni Malatyaspor'a sonuna kadar destek veren ve şampiyonluk için gün sayan esnaflar, kutlamalar içinde özel bir hazırlık içerisine girdi.

Ayrıca İnönü Caddesi'ne de dev bir sarı-kırmızılı bayrak asıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız