SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DP ve SP'de Hareket

A- A+ PAYLAŞ

Seçim süreci devam ederken Demokrat Parti (DP) de adaylarını vitrine çıkardı. Bu arada, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan da Malatya'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak, adaylarını tanıtacak. Bu arada, CHP 2. sıra adayı Yusuf Kenan Doğan da bir basın toplantısı düzenledi.

DP'DE..
Demokrat Parti de adaylarını parti merkezinde tanıttı. Partinin 1. sıra adayı olan İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirlerinden Mahmut Yıldırım, Ankara'dan gelişinde partililer tarafından karşılandı.

Partinin il başkanı Erdal Altunkaya, daha sonra il merkezinde Yıldırım ve diğer bazı adaylarla basın önüne çıktı. Altunkaya ve adaylar, ülke sorunlarının çözümünde en doğru adresin Demokrat Parti olduğu görüşünü dile getirdiler.

SP'DE..
Öte yandan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı hemşehrimiz Recai Kutan da Çarşamba akşamı Malatya'ya geliyor.

Partiden verilen bilgiye göre Kutan, aynı akşam 2 yerel televizyonda programlara katılacak, Perşembe günü de Doğanşehir, Kurucuova ve Erkenek'te incelemelerde bulunup, Perşembe akşamı Çırağan Düğün Salonu'nda partinin milletvekili adaylarını tanıtacak.

DOĞAN'IN BASIN TOPLANTISI..
CHP 2. sıra milletvekili adayı Yargıtay eski daire başkanlarından Yusuf Kenan Doğan da bir basın toplantısı düzenleyerek adaylık sürecini ve seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı. Altın Kayısı Otelinde gerçekleştirilen toplantıya Doğan’ın yanı sıra CHP’nin 4. sıra adayı Rahmi Yüce ve bazı il yöneticileri katıldı.

Doğan, adaylık sürecini anlattıktan sonra başta yargı sistemi ve çiftçilerin sorunu olmak üzere bir çok konuda hazırlığı olduğunu ve bunların çözümü noktasında elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız