SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DP'de İl Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Demokrat Parti (DP) Malatya İl Başkanlığı'na Erdal Altunkaya yeniden seçildi.

DP Malatya İl Başkanlığı 9. Olağan Kongresi Renkli Düğün Salonu'nda yapıldı. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı kongrede mevcut Başkan Erdal Altunkaya tek liste ile aday oldu.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, kongredeki konuşmasında hükümetin alternatifinin bulunduğunu ve bunun da DP olduğunu söyledi. Soylu, kongrede yaptığı konuşmada, "Otobüs turuyla şehri dolaştım. İnsanlar, elini yukarı kaldırıp sanki, 'Ne olursunuz bizi bunlardan kurtarın' der gibiydi. Ama bugün iktidar, 'Türkiye'de alternatif yoktur' diyor. 'Alternatif yoktur' diyenlere karşı alternatif DP'dir" dedi.

Soylu, Türkiye'nin bir kaçaklar cenneti haline getirildiğini iddia ederek, ''Şeker kaçakçılığı var, hayvan kaçakçılığı var, sınırlarım süzgeç gibi olmuş. Petrol kaçakçılığı var, insan kaçakçılığı var, sınırlarımızda uyuşturucu kaçakçılığı yapılıyor. Hükümet bunlara çare olamıyor'' ifadesini ileri sürdü.

Erdal Altunkaya başkanlığında oluşan DP Malatya İl Yönetim Kurulu'na şu isimler seçildi:

"İbrahim Hakan Tahtalı, Hüseyin Altıntoprak, Ramazan Çınar, Ertürk Kotan, Halil Aslan, Mustafa Kırteke, Abdullah Dalkılıç, Yüksel Sandıkçı, Remzi Erşahin, Turan Güllü, Zeki Güneş, Arif Çoban, Ünal Serin, Ercan Yaman, Zeki Güleç, Zübeyir Doğan, Hasan Hüseyin Suçuoğlu, Ramazan Zeren, Mehmet Keleş, Oğuz Genç, Şaban Yücel, Mehmet Baysar, Memet Kıvrak, Lokman Avcı, Şükrü Kayar, Kazım Kaya, Vahap Göktürk ve Bedir Özhan"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız