SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Demirel'e Takdirname

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sağlık İl Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılan Dr. Sezai Demirel'e, Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından takdir belgesi verildi.

Emekliye ayrılan Sağlık İl Müdürü Dr. Sezai Demirel için sağlık personeli tarafından Çobanoğlu Restaurant'ta bir veda yemeği verildi. Yemeğe, Vali Halil İbrahim Daşöz ile Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

Sağlık İl Müdür Vekili Hasan Tuncer, "Uzun süren sağlık camiasındaki emekleri sonrasında güzel bir netice olarak emekliye ayrıldılar. Ancak biz, birlikte daha uzun süre çalışmayı arzu ediyorduk. Kendilerinden her zaman istifade edeceğiz" dedi.

Dr. Sezai Demirel ise "Güzel bir ortam oluştu. Ben buna vesile olduğum için çok mutluyum. Böyle olacağını bilseydim, daha önce ayrılırdım" şeklinde espri yaptıktan sonra, "Hizmetim devam edecek. Eskiden resmiydi, şimdi özelde Malatya halkına hizmet etmeye çalışacağım" dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise "Sezai bey ile yaklaşık 2 yıldır birlikte çalışıyoruz. Sezai Bey herkesin sevdiği bir daire müdürümüzdü. İnsan olarak zaten çok pozitif bir insandır. Biz kendisi ile beraber çalışmaktan hep mutluluk duyduk. Ama memuriyetin işte böyle yönleri de var. Daha kendileri çalışmaya devam edecek kadar genç. Sadece memuriyet olarak görevine son verdi, doktor alarak hizmetine devam edecektir. Ben birlikte olduğumuz süre içerisinde tüm hizmetleri için teşekkürlerimi sunuyorum,
takdirlerimi sunuyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Onun bu camiaya vereceği çok hizmetleri olduğuna inanıyorum."dedi.

Vali Daşöz, Sezai Demirel'e Takdir Belgesini verirken, "Böyle bir dostu, böyle bir insanı tanımaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sezai beyin bir özelliğini söyleyeyim, personelini bu kadar koruyan, kayıran, hiçbir amir görmedim ben. Herkese olumlu bakan bir insan" dedi.

Bu arada, Dr. Sezai Demirel'in Malatya Özel Gözde Hastanesi'nde göreve başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız