SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Derelioğlu'na Saldırı!..

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine ikinci kez mahkeme kararıyla döndükten sonra, 2 milyar 400 milyon liralık hurdanın usulsüz satıldığı iddiasıyla, yerine geldiği eski başhekim Dr. İ.G.'nin "müşteki" sıfatıyla yeraldığı ihbar sonucu tutuklanıp 2 gün hapis yatırıldıktan sonra serbest bırakılan ve bu nedenle açıkta olan Dr. Nail Derelioğlu, Perşembe akşamı teravih namazı çıkışı bir grubun saldırısı sonucu yaralandı.

Dr. Derelioğlu'nun, Perşembe akşamı bir arkadaşıyla birlikte Milli Egemenlik Caddesi'ndeki Hamidiye Camii'ne teravih namazına gittiği, 20.45 sıralarında namaz çıkışı 10 kişi civarında olan bir grubun saldırısına uğradığı bildirildi. Başına sert bir cisimle vurulan ve 4 santimlik yara oluşan Dr. Derelioğlu, çevredekiler tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve ilk müdahale burada yapıldı.

Hastanede başı sarılan ve bir kolu da alçıya alınan Dr. Derelioğlu'nun avukatı Soner Demirci basın mensuplarına yaptığı açıklamada, saldırıyla ilgili olarak eski başhekim Dr. İ.G. ile başhekim yardımcısı Dr. İ.K.'yi de suçladı. Demirci, "Yaklaşık 15 kişilik bir grup tarafından baltalı,sopalı bir saldırıya uğramıştır. Bu saldırı teravih namazı çıkışında ve kendisine ansızın yapılmış bir saldırıdır" ifadelerini ileri sürüldü.

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dr. Derelioğlu ise, "Yaklaşık 1 haftadan beri bir hukuk katliamı yaşanmaktadır. Bu akşam cami çıkışında canıma kastedilmiştir. Mülki yetkililer bu konulara duyarsız ve taraflı davranmaktadır. Bu saatten sonra gerek kendimin, gerekse ailemin hayati tehlike altında olduğuna inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve sayın Başbakanıma kendimi ve ailemin hayatını emanet ediyorum" dedi.

Hastaneden sonra Beydağı Polis Merkezi’ne ve oradan da Asayiş Şubesi'ne giden eski başhekim Dr. Derelioğlu'nun yine eski başhekim Dr. İ.G. ile başhekim yardımcısı Dr. İ.K. hakkında şikayetçi olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız