SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Diyarbakırlıoğlu İçin Mevlid

0
Güncellendi - 2017-01-29 20:46:10
Dr. Diyarbakırlıoğlu İçin Mevlid
A- A+ PAYLAŞ

Doktor Ahmet Diyarbakırlıoğlu'nun vefatının 1'inci yıldönümü dolayısıyla, ailesi tarafından 29 Ocak 2017 Pazar günü Yeni Camii'de mevlid okutulacak.

Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzmanı olarak uzun yıllar Malatya’da  görev yapan, 2008 yılında ikametgahını ve işini İstanbul’a nakleden, Bakırköy’deki Kızılay Niyazi- Ali Rıza Mete Tıp Merkezi’nde görev alan Dr. Diyarbakırlıoğlu, dizindeki menisküs rahatsızlığı nedeniyle Türk Böbrek Vakfı’na ait olan Hizmet Hastanesi’nde ameliyat olmuştu.

Dizinden geçirdiği bu ameliyat sonrasında, 30 Ocak 2016 günü emboli (pıhtı atması) oluşması sonucu 64 yaşında iken vefat eden  Dr. Ahmet Diyarbakırlıoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla, önümüzdeki Pazar günü Yeni Camii'de öğle namazını müteakip okutulacak mevlide, merhumun yakınları, arkadaşları ile dostları aile tarafından davet edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin!
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (7 yıl önce)
    MEKANI CENNET OLSUN ABİMİN...
    0
    0
    Yanıtla
  • amin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Allah mekanını cennet etsin.
    0
    0
    Yanıtla