SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Gürbüz Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Kansere yenik düşüp vefat eden Yeşilyurt İlçesi Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Ömer Gürbüz gözyaşları arasında toprağa verildi.
 
Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında burada toprağa verilen 52 yaşındaki Gürbüz'ün cenaze törenine, ailesi ve yakınları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, sağlık çalışanları ve kalabalık topluluk katıldı.

 
3 ÇOCUK BABASIYDI..
Merhum Dr. Ömer Gürbüz, 1959 yılında Malatya da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. Turan Emeksiz Lisesi 1977 mezunlarındandı. Üç yıl İTÜ Kimya Mühendisliğinde okudu,1980 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesine başladı. Mezun olduktan sonra Kütahya İli Domaniç İlçesinde ve Malatya Tecde sağlık ocağında hekimlik yaptı. Yaklaşık 12 yıl Malatya Sağlık Müdür Yardımcılığı ve iki buçuk yıl Sağlık Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü. Gürbüz, 2001 yılından beri Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Gürbüz, evli ve 3 çocuk babasıydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız