SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr.Tosun'un Dayısı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:41:57
Dr.Tosun'un Dayısı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Dr. Şanal Tosun'un dayısı Hikmet Bilgiç vefat etti. 81 yaşında hayatını kaybeden Bilgiç, aynı zamanda Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Gürbüz Kurdal'ın kayınbabası, Belediye Başkan yardımcılarının şöförlerinden Ahmet Bilgiç'in de babasıydı. 
 
Bilgiç'in cenazesinin, Malatya Şehir Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.
 
ORHAN GEBEŞ VEFAT ETTİ..
Bu arada İstanbul'da yerleşik Malatyalı işadamlarından Ali Orhan Gebeş'in de vefat ettiği bildirildi. 3 çocuk babası olan, Malatya Eğitim Vakfı kururucularından inşaatçı Ali Orhan Gebeş'in cenazesi Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merhum Orhan Gebeş, Malatya'nın eski belediye başkanlarından merhum noter Avni Gebeş'in de kardeşiydi.
 
GALATASARAYLI ÇOBANLI VEFAT ETTİ

Öte yandan Malatyalı olan ve Galatasaray Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Divan Kurulu Üyesi görevinde bulunan Necdet Çobanlı (91) da İstanbul'da hayatını kaybetti.
 
Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden çobanlı için başsağlığı mesajı yayımlanırken, "Yönetim Kurulu eski üyelerimizden, Kulüp Divan Üyesi, FIFA'ya üye olan ilk Türk spor adamı Necdet Çobanlı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz" denildi.
 
İnternet sitesinde Necdet Çoban ile ilgili şu bilgilere yer verildi: 
 
"1921 yılında Malatya'nın Arapgir ilçesinde dünyaya gelen Necdet Çobanlı, uzun yıllar hukukçu olarak görev yaptı. Avukatlık mesleğinin ardından iş sahasına yönelen Çobanlı, yurt dışında kurduğu şirketlerin yönetiminde görev aldı. Necdet Çobanlı, 1957-58 yıllarında Galatasaray Yönetim Kurulu'nda genel sekreter olarak görev yaptı. 1962 yılında Necdet Çobanlı, Ulvi Yenal'ın başkanlığı ile sonuçlanan kongrede başkan adayı oldu. Necdet Çobanlı, 1976 yılında ABD'nin San Fransisco kentinde "başarılı iş adamı" ödülü aldı. Çobanlı, yine 1976 yılında FIFA'da İcra Kurulu Üyesi seçildi ve ilk kez FIFA'da bir Türk yönetici olarak görev aldı. 1978 yılında Arjantin'de, 1982 yılında İspanya'da düzenlenen Dünya Kupalarında organizasyon komitesinde görev alan Çobanlı, aynı zamanda FIFA Onur Kurulu üyesiydi. Necdet Çobanlı'nın eşi Belma Çobanlı da 1975 yılında Selahattin Beyazıt Başkanlığındaki Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nda yer aldı. Bir dönem gazetelerde köşe yazarlığı yapan Necdet Çobanlı'nın, "Bölük Pörçük" adlı otobiyografisinin dışında çeşitli kitapları bulunuyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız