SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. Umay Sağlık Müdürü Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:49
Dr. Umay Sağlık Müdürü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Doktor Hacı Bayram Zengin’in bakanlık müşavirliğine atanmasıyla boşalan Malatya İl Sağlık Müdürlüğü görevine Doktor Nail Umay atandı.

Tokat’ta Aile Hekimi olarak görev yapmakta olan Doktor Umay’ın Malatya Devlet Hastanesi'ne atamasının ve İl Sağlık Müdürü olarak da görevlendirmesinin yapıldığı, bu atamaların bakanın imzasından çıktığı bildirildi.

Doktor Umay’ın 27 Şubat Pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

DR.NAİL UMAY KİMDİR?

1972 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamladı. 1997 yılında İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2 Yıl Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde hekimlik yaptı. Bir yıl serbest hekimlik yaptıktan sonra Tokat’ta sağlık ocağında çalışmaya başladı. 122 Acil Sağlık Hizmetleri ve Tokat SSK Hastanesi’nde acil hekimliği yaptı. Üç yıl Tokat Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı ve Kalite Yönetim Temsilciliği görevi yaptı. Üç yıl Tokat İl Sağlık Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığı ve İl Kalite Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Sağlık Yönetimi ve İşletmeciliği ile Sağlık Kurumları İşletmeciliği (Önlisans) eğitimlerini aldı. Aile Hekimliği eğiticiliği yaptı. Tokat Aile Hekimleri Derneği kurucu başkanlığı yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

KAYNAK : GÖRÜŞ GAZETESİ

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız