SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Drenaj Çalışmaları Yapılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:51
Drenaj Çalışmaları Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediyesi tarafından, taş duvar ve filtreli drenaj çalışması yapılıyor. Çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi. 

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yıldıztepe Mahallesi Hilaltepe Nikah Sokak’ta başlatılan taş duvar ve filtreli drenaj çalışması devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Yıldıztepe Mahallesi Hilaltepe Nikah Sokak’ta taş duvar ve filtreli drenaj çalışmasının başladığı belirtildi. Açıklamada, “Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yıldıztepe Mahallesi Hilaltepe Nikah Sokak’ta taş duvar ve filtreli drenaj çalışması başlamıştır. 23 metre uzunluğunda ve yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki taş duvarın temel genişliği 2 metre 20 cm olup, duvar genişliği 50 cm’dir. Yine aynı bölgede filtreli drenaj çalışması yapılmaktadır” denilerek, çalışmaların kısa sürede bitirileceğine dikkat çekildi.

Çalışmanın yapıldığı bölgede bulunan vatandaşlar ise, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız