SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Drijan Yayla Şenliği Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:00
Drijan Yayla Şenliği Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Drijan Aşiretinin yayla şenliği 21 Haziran’da Yamadağı’nda yapılacak. 

Drijanlılar Derneği tarafından organize edilen 8. Yama Yayla Şenliği 21 Haziran Cumartesi günü Yamadağı’nda saat 10.30’da başlayacak.

Drijan Aşireti mensupları ile çok sayıda davetlinin katılacağı şenlikte mahalli halk oyunları gösterilerinin yanında Drijan Tura Oyunu, Drijan Çoban Kavalı Dinletisi, Drijan Sing-Sing Oyunu, Drijan Koç Yarışması, Drijan Kendir Oyunu, Drijan Cirit Oyunu gibi etkinliklerde gerçekleştirilecek.

Drijan Mahalli sanatçılarının sahne alacağı şenlikle ilgili olarak konuşan Drijanlılar Derneği Başkanı Niyazi Akıncı, “Tüm aşiret mensuplarımız ile Malatyalıları Yama Dağı’nda birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz adına bekliyoruz. Kendi kültürümüzü yaşatma ve yarınlara tayıma adına düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Şenliklerimize sponsor olan değerli işadamı Necati Duran’a ise ayrıca desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız