SON DAKİKA
SON DEPREMLER

" Drogba’yı Model Alıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:55
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da forma giymeyi bekleyen Fildişili Amani Kovakouherve, Drogba gibi büyük takımlarda futbol oynamanın hayalini kuruyor. 

44 Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon transfer ettiği ancak gerek lisans gerekse de oturma izni sıkıntısı nedeniyle forma giyemeyen Fildişili Amani, Fildişi Futbol Federasyonu’ndan gelecek olan belgeyi bekliyor. Sarı-kırmızılı takımda forma giymek için gün sayan Amani, vatandaşı Didier Drogba gibi büyük kulüplerde forma giymenin hayalini de kuruyor.

21 yaşındaki forvet oyuncusu Amani Kovakouherve, Drogba gibi kendisinin de forvet oyuncusu olduğunu belirten, "Didier Drogba’yı kendime model alıyorum. Büyük bir takımda oynuyor. Bende performansımın Drogba gibi olmasını istiyorum. Bende onun gibi büyük takımlarda futbol oynamak isterim” dedi.

Amani, kısa süre içinde 44 Malatyaspor formasıyla sahalarda olacağını ifade ederek, “Kulüp yöneticileri benim lisansımı yapmak için büyük bir uğraş verdi. İnşallah bugün gerekli evraklar gelecek ve takımda forma giyebileceğim” diye konuştu.

44 Malatyaspor’un bu sezon şampiyon olacağını vurgulayan Fildişili futbolcu, "Takım çok iyi. İnşallah bu sezon 44 Malatyaspor şampiyon olacak. Malatya çok güzel. Benim yeni ailem 44 Malatyaspor oldu” ifadesini kullandı.

Sempatik tavırları ve güler yüzlülüğü ile dikkat çeken Amani, Türk yemeklerini çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız