SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DSB'nin Delegeleri Belirlendi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Derme Sulama Birliği'nde (DSB) delege seçimi yapıldı. Birliğin görev süresi dolan başkanı Muharrem Çamurlu'nun (fotoğraftaki) başkanlığa yeniden aday olmayacağı öğrenildi.

Derme Sulama Birliği'nde delege seçimi eski garajlardaki salonunda gerçekleştirildi. Merkezden Abdurrahman Kızıl, Abdullah Polat, Aziz Kurdur, Enver Karaca, Tuncay Tütüncü, Hasan Uçbağlar, Hikmet Karakaya, İhsan Sağdıç, İsmail Büyükelçi, İsmet Mutlu, Maden Akkuş, Mahmut Yılmaz, Mehmet Altınkaynak, Ramazan Şireci, Ramazan Temelli, Şevket Çamurluoğlu ve Yusuf Ördek isimli 17 delege için oy kullanıldı.

Derme Sulama Birliği Başkanı Muharrem Çamurlu'nun görev süresinin 29 Mart'ta sona erdiği, yeni dönemde Çamurlu'nun aday olmadığı bildirildi. Derme Sulama Birliği'nde yönetim ve başkanlık seçiminin de 11 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı kaydedildi.

ÖREN'DE KAVGA..
Öte yandan Akçadağ ilçesi Ören beldesinde yapılan Sulama Birliği başkanlığı seçim sonucuna itiraz eden 44 yaşındaki T.Y. adlı meclis üyesinin, çıkan tartışmada belediye başkanı 66 yaşındaki A.B., Meclis üyesi 39 yaşındaki C.K., 46 yaşındaki F.A., 53 yaşındaki H.Ş. ve 48 yaşındaki Y.Ö.’ye hakaret ettiği, meclis üyesi 38 yaşındaki E.K.’nın da kafasına kül tablası fırlatarak yaraladığı bildirildi. Şikayet üzerine ifadesi alınan T.Y., serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız