SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"DSİ Çalışma Yapıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:33:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Malatya’nın büyükşehir olması ile merkez ilçe olan Battalgazi’de Eskimalatya’yı ziyaret eden Milletvekili Şahin, burada esnaflar ile buluştu. Tek tek ilçenin eski yerleşim alanındaki esnafları gezen Şahin, sorunlar ve istekleri dinledi. Battalgazi’nin Malatya’nın en eski yerleşim alanlarından biri olduğunu ifade eden Şahin, “Eski Malatya olarak tabir edilen bu yer bundan önce 17-18 bin nüfuslu bir ilçeydi. Ancak şuan büyükşehir olunması ile birlikte nüfus 300 bin oldu” dedi.

Eski Malatya denince de akla inanç turizminin geldiğini ifade eden Şahin, bu noktada el birliği ile bütün Milletvekilleri ve il teşkilatı ile ilçenin bu yönünü ön plana çıkarmaya çalışacaklarını söyledi. Geçtiğimiz yaz özellikle Battalgazi ilçesinde yaşanan sulama sıkıntıları konusunda da konuşan Milletvekili Şahin, “Su konusunda geçen yıl büyük bir sorun yaşadık. Battalgazi ovasını diğer ovalardan farklı kılan buradaki arazilerin aşağı yukarı tamamının sulak arazi olmasıdır. Yaptığımız çalışmalarda özellikle Beylerderesi viyadükünün altında bir gölet yapılması noktasında şuan DSİ bölge müdürlüğü çalışmalar yapıyor. Eminim alacağımız tedbirlerle ve alacağımız yağışlarla 2015 yılının yazında ciddi bir su sıkıntısı çekmeyeceğimizi umuyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız