SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DSİ'nin Dinlendirme Havuzunda Boğuldu

0
Güncellendi - 2018-08-13 05:33:15
DSİ'nin Dinlendirme Havuzunda Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da DSİ su dinlendirme havuzuna giren 37 yaşındaki şahıs boğuldu.

Olay, Çırmıhtı Gündüzbey Mahallesi'ndeki DSİ’ye ait su dinlendirme havuzunda meydana geldi. İddiaya göre; arkadaşları ile birlikte pikniğe giden 37 yaşındaki Mehmet Aksongür adlı şahıs, arkadaşlarının tüm ikazlarına rağmen gölete girdi. Kısa bir süre sonra kıyıya 30 metre uzaklıkta çırpınmaya başlayan şahıs, daha sonra suya batarak gözlerden kayboldu.

Havuzun tabanının milli olması nedeniyle Aksongür'ün arkadaşlarının çabası sonuçsuz kalınca, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi. İtfaiye Sualtı Kurtarma ekibi yaklaşık 30 dakikalık bir çalışma sonucunda Mehmet Aksongür’ün cesedine ulaşarak kıyıya çıkarttı.

Kıyıda hazır bekleyen 112 acil servis ekiplerince yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Aksongür’ün yaşama döndürülemediği bildirildi.

Cenaze otopsi yapılması için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Gündüzbeyli (5 yıl önce)
    Doğma büyüne gündüzbeyliyiz Allah’a şükür daha birlere o havuza girmedik. Oraya girmek cesaret ister gör ne içtiyse rahmetli. AMELİNCE rahmet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Cancan (5 yıl önce)
    O havuz maskinin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Cancan isimli kullanıcı yorumuna
    Yaw kardeşim maskinin olsa ne yazar fiskinin olsa ne yazar gencecik adam can vermiş senin derdine bak
    0
    0
    Yanıtla
  • Gül ali gurer (5 yıl önce)
    Suya ateşe yiğitlik olmaz biz halk olarak hep deriz kader yok öyle şey ALLAH akıl fikir vermiş kadere bazen inanmak eleniyor tek-bir tekbir Allah rahmet mekanı cennet yakınlarına baş sağlığı diliyorum güler optik gül ali gürer malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Cancan (5 yıl önce)
    Bu havuz benim bildiğim kadar Maski ye devredildi. Eğer kapuluk üstündeki havuz ise Maski nin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ne diyon ya bizim abimiz ölmüş sen daha bu havuz maskinin filan diyon aklın almıyomu demiyonki allah mekanını cennet eylesin vs. Diyonki bu havuz maskinin bilmem kimin allah seni bildi gibi yapsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cancan (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Yaw haklısın kardeşim. Özür dilerim. Başınız sağ olsun. Allah amelince rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • gül hüseyin (5 yıl önce)
    ALLAH RAHMET eylesin mekanı cennet olsun ailesinede sabir dilerim iyi bir arkadaştı yazık oldu üzüldüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin güzel yürekli kardeşimizi mekanin cennet olsun Însallah
    0
    0
    Yanıtla