SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DSP 4 Adayını Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

Demokratik Sol Parti (DSP) Malatya'da 4 belediye başkan adayını açıkladı.

DSP Malatya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma ve aday açıklama töreni birlikte düzenlendi. Öğretmen Evi'nde düzenlenen törende DSP İl Başkanı İbrahim Demirhan, hükümetin tek alternatifinin DSP olduğunu söyleyerek, kötü gidişata dur diyeceklerini ifade etti.

Törende Arguvan Belediye Başkan adayının Sadık Şimşek, Akçadağ ilçesi Ören belde Belediye Başkan adayının Servet Esen, Hekimhan ilçesi Güzelyurt belde Belediye Başkan adayının Ahmet Yıldırım ve Darende Belediye Başkan adayının ise Ali Kızılocak olduğu belirtildi.

Törende bazı İl Genel Meclis üyesi adayları da açıklandı.
Bu arada, DSP'nin bayramlaşma törenine Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

FETHİYE'DE CHP ADAYI..
Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ve CHP Parti Meclisi Üyesi Yusuf Kenan Doğan, Fethiye beldesine bayram ziyaretinde bulundu.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, ziyaret sırasında Fethiye Belediye Başkanı Habip Yücel'i, 29 Mart 2009 yerel seçimi için CHP'nin adayı olarak açıkladı.

Diğer yandan, CHP'nin Malatya Belediye başkan aday adaylığı konusunda henüz başvuru olduğuna ilişkin açıklama yapılmazken, partinin bugünlerde açıklama yapmasının beklendiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız