SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DT'de Bu Hafta ''Şili'de Av''

A- A+ PAYLAŞ

İzmir Devlet Tiyatrosu sanatçıları, Cuma ve Cumartesi günü Malatya DT'de "Şili'de Av" adlı oyunu sahneye koyacaklar.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü, oyunla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yazan: Orhan Asena (Ölümünün 10.yılı dolayısıyla)
Yöneten: Mehmet Ege
Dekor Tasarım: Suar Şeylan
Giysi Tasarım: Buket Akkaya
Işık Tasarım: Zeynel Işık
Müzik: Cem İdiz
Asistan: Yasemen Büyükağaoğlu

Sahne Amiri: Nilgün Tüzün
Kondüvit: Ulaş alan
Suflöz: Didem Dizdaroğlu
Sahne Kumanda: Fuat Fırat

Rol Dağılımı:

Devrim Akkaya, Yasemen Büyükağaoğlu, Musa Zindan, E.Necmettin Amaç, Mehmet Avdan, Mustafa Şen, Mustafa Kılıkçı, Lebip Gökhan, Hülya Dilek, Evren Serter, Gamze Kılıkçı, Derya Kara, Rüzgar Kılıkçı, Ekrem Kocaçal, Duygu Zade Gökhan,Melih Karaman, Emrah Şenışık

Konu:

Orhan Asena’nın kaleme aldığı oyun, seçimle iktidara gelmiş Şili sosyalist hükümetinin devlet başkanı Salvador Allende’ nin devrilerek, Allende’ nin ölmesi ile sonuçlanan askeri darbeyi konu ediyor. Dünden bugüne tarihsel gerçeklik içinde pek çok mesaj içeren oyun tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun Süresi : 2 Perde / 1 Saat 45 Dakika
Ücretler : Tam 5 TL
İndirimli 3 TL

08 Nisan 2011 Saat : 20.00
09 Nisan 2011 Saat : 14.00 – 20.00

Sabancı Kültür Merkezi (Tel: 212 01 74 / 212 01 70)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız