SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DT'de Hafta Sonu

A- A+ PAYLAŞ

İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Malatya Devlet Tiyatrosu’nda Cuma- Cumartesi günü Simon Williams’ın ‘Ölüm Öpücüğü’ adlı oyununu sergileyecek.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, oyunla ilgili şu bilgileri verdi:

"Sabancı Kültür Sitesi Sahnesinde sergilenecek oyun, 11 Şubat 2011 Cuma günü saat 20.00’de, 12 Şubat 2011 Cumartesi günü 14.00 ve 20.00’de başlıyor. Oyun 2 perde üzerinden 2 saat sürüyor.

Oyunun biletleri Sabancı Kültür Sitesi (Telefon: 212 01 74 / 212 01 70) ile Devlet Tiyatrolarının resmi Internet sitesinden temin edilebiliyor. Biletler 5 ve 3 TL’den (indirimli) satılıyor.

Oyunda Emeği Geçenler
Yazan: Simon Williams
Çeviren: Şükran Yücel
Yöneten: Tayfun Erarslan
Dekor Tasarım: Savaş Çevirel
Giysi Tasarım: Savaş Çevirel
Işık Tasarım: H.İbrahim Karahan
Yönetmen Yardımcısı: Aylin Kumbaracıoğlu
Asistanlar: Burak Özbaykuş, İlker Atatoprak
Sahne Amiri: Feyyaz Yükselen
Kondüvit: Hakan Eroğlu
Işık Kumanda: Osman Kaya
Suflöz: Ayşe Şenoğlu
Dekor Sorumlusu: Akın Çakır
Aksesuar Sorumlusu: Yalçın Örgül
Ses ve Görüntü Kayıt: Erdal Kara, Karakutu Müzik
Teknolojileri

Rol Dağılımı
Hande Kılıç, Cemalettin Çekmece, Sadık Yağcı, Özkan Gezgin

Konu
Simon Williams’ın yazdığı, Şükran Yücel’in dilimize çevirdiği Ölüm Öpücüğü adlı oyunda, kendinizi içinden çıkılmaz bir bilmeceyi çözerken bulacaksınız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız