SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DTP'ye Kadın İl Başkanı..

A- A+ PAYLAŞ

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Malatya İl Başkanlığı'na Nuray Kılınç seçildi.

DTP İl Kongresi, Renkli Düğün Salonu'nda yapıldı. Davetlilerin ve misafirlerin delegelerden fazla olduğu il kongresinde kurucu il başkanı Kemal Çalgan aday olmazken, Nuray Kılınç tek liste ile seçime aday oldu.

Kongreye Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendika temsilcileri, Emek Partisi (EMEP), Özgürlük ve Dayanışma Partisi İl başkanları, Tekgıda-İş Sendikası Bölge Başkanı Servet Akbudak, İnsan Hakları Derneği temsilcileri, DTP'nin çevre illerden gelen yöneticileri katıldı.

Eğitim-Sen, SES, SHP, Emeğin Partisi, İnsan Hakları Derneği ve Tüm-Bel-Sen Malatya şubelerinin çelenk gönderdiği kongreye, Belediye Başkanı Cemal Akın ise telgraf gönderdi.

Türk bayrağının asılmadığı ve İstiklal Marşı'nın okunmadığı DTP kongresinde, parti faaliyetlerinden bahsedildi.

Kongrede, geçen aylarda Bingöl-Muş kırsalında öldürülen ve otopsi için cesetleri Malatya'ya getirilen 14 teröristin cenazeleriyle ilgilenildiği anlatıldı. İl başkanlığına tek aday olarak katılan Nuray Kılınç, delegelerin oylarıyla DTP İl Başkanlığına seçildi.

Partinin yönetim, disiplin kurulları ile genel kurul delegeleri şu isimlerden oluştu:

İl Yönetimi (ASIL): Gülhanım Doğan, Yusuf Tokdemir, Emral Dağdelen, Erdoğan Karaca, Hüseyin Büyüktaş, Zöhre Göçen, Polat Akköse, Aziz Öztürk

İl Yönetimi (YEDEK): Hacı Aksoy, Perihan Yücekaya, Abuzer Turgut, Hanan Doğanr, Köroğlu Güngör,

Disiplin Kurulu (ASIL): Kadir Akgüneş, Kamber Söylemez, Zeynep Doğan, Tevfik Apak, Abuzer Arıca,

Disiplin Kurulu (YEDEK): Kenan Karakaş, Kelhasan Aslan, Nimet Özalp,

Genel Kurul Delegeleri: Nuray Kılınç, Mahmut Güngör, Haco Aksoy, Perihan Yücekaya, Erdoğan Karaca, Hüseyin Yılmaz, Gülhanım Doğan, Polat Akköse, Mahmut Güngör, Kamber Söylemez, Kenan Karakay, M.Ali Atay, Behçet Tunç, Abuzer Demir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız